Autotron Rosmalen | 18 & 19 januari 2025             Evenementenhal Hardenberg | 19 – 21 september 2025

Maak kennis met: Camperdream

Camperdream is een trouwe exposant die ook dit jaar weer aanwezig is op Camperbeurs Hardenberg. Het team van Camperbeurs ging op bezoek bij Camperdream om meer te weten te komen over dit unieke bedrijf en hun plannen voor de beurs.

Even voorstellen: wie is Camperdream?

Camperdream begon ooit als een autobedrijf, maar heeft zich volledig gespecialiseerd in campers. Ze bieden een breed scala aan merken aan, waaronder Rapido, Dreamer, LMC en Carado. Deze merken zullen ze ook meenemen naar de beurs, zodat bezoekers kennis kunnen maken met hun uitgebreide aanbod.

 

Het bedrijf richt zich voornamelijk op nieuwe en licht gebruikte campers, die allemaal in hun eigen showroom te bezichtigen zijn. Klanten kunnen hun droomcamper zowel online bestellen als ter plekke uitkiezen in de showroom. Camperdream heeft een team van tien medewerkers en beschikt daarnaast over een eigen werkplaats waar ook onderhoud en reparaties uitgevoerd worden. Naast de verkoop houdt Camperdream zich ook bezig met de verhuur van campers, al ligt de focus vooral op de verkoop.

Wat maakt Camperdream uniek?

In plaats van grote kortingsacties, geven ze de klant de ruimte om persoonlijk te onderhandelen over de prijs, wat vaak resulteert in een aantrekkelijke deal. Bovendien kunnen klanten die een camper kopen bij Camperdream ook terecht voor onderhoud en service in hun eigen werkplaats. Dit biedt extra gemak en zekerheid voor camperbezitters.

Wij zijn ontzettend benieuwd: wat nemen jullie mee naar de beurs?

Camperdream kijkt ernaar uit om deel te nemen aan de Camperbeurs Hardenberg, die bovendien dichtbij is voor hun vaste klanten. Ze zullen hier de merken Dreamer, LMC, Rapido en Carado presenteren. Bezoekers kunnen niet alleen de campers bekijken, maar ook persoonlijk advies krijgen van het deskundige team van Camperdream.

 

Benieuwd naar wat Camperdream te bieden heeft? Bezoek hun stand op de Camperbeurs Hardenberg en ontdek hun veelzijdige aanbod!

Deel dit bericht

Scroll naar top