Autotron Rosmalen | 18 & 19 januari 2025             Evenementenhal Hardenberg | 19 – 21 september 2025

Grootste camperbeurs van Nederland opent deuren in Evenementenhal Hardenberg

HARDENBERG – De komende editie van Camperbeurs Hardenberg staat in de startblokken. Meer dan 130 deelnemers verdeeld over alle 8 beurshallen presenteren zich hier op 20, 21 en 22 september aan duizenden (toekomstige) camperaars. Daarmee is Camperbeurs Hardenberg opnieuw de grootste camperbeurs van Nederland.

“We waren al de grootste, maar doen daar dit jaar nog een schepje bovenop. Alle hallen worden namelijk ingezet, daarmee groeien we ten opzichte van vorig jaar van 7 naar 8 beurshallen, samen goed voor 21.000 vierkante meters aan camperplezier. Hierdoor ontstaat een oneindig aanbod aan camperinspiratie: van nieuwe tot (jong) gebruikte campers, van camperaccessoires tot bestemmingen en van een fietsparcours tot campertheaters. Alles, maar dan echt alles komt hier in één weekend samen voor de camperaar”, zegt Marije Pol namens het beursteam.

 

Pol vervolgt: “Of je nu in de startblokken van je camperavontuur staat, een ervaren camperaar bent of je eigen camperleven aan het bouwen bent, je vindt op Camperbeurs Hardenberg. Wij hebben het breedste aanbod leveranciers van campers, accessoires en alles wat je nodig hebt voor jouw volgende camperreis. Ook hebben we een aantal nieuwe onderdelen op de beurs, zoals een Bestemmingsplein, 2.500 vierkante meter extra camperaanbod in onze Klepperzaal en een flinke uitbreiding van ons Vanlife Plein. Dit plein is sowieso al onderscheidend in Nederland, want wij zijn de enige beurs waar je alle bedrijven op het gebied van vanlife onder één dak en bij elkaar vindt.”

 

Bezoekers van Camperbeurs Hardenberg kunnen ook weer gratis overnachten op de grote parkeerplaats van Evenementenhal Hardenberg. Verder zijn op de beurs rijlessen te volgen, is er een fietsparcours om je nieuwe fiets, step of e-scooter te testen, zijn er doorlopend presentaties te volgen in het Campertheater, kan je aanschuiven bij interessante Q&A-sessies op het Vanlife Plein en vanzelfsprekend zijn er verschillende sfeervolle horecaterrassen voor een hapje en een drankje.

 

Camperbeurs Hardenberg is te bezoeken op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september in Evenementenhal Hardenberg van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn online te koop voor €11,50 voor volwassenen en €5 voor kinderen (5 t/m 12 jaar). Aan de deur zijn tickets te koop voor €14 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (5 t/m 12 jaar). Voor meer informatie en tickets:

Deel dit bericht

Scroll naar top