Autotron Rosmalen | 18 & 19 januari 2025             Evenementenhal Hardenberg | 19 – 21 september 2025

Droom jij van een Vanlife?

Ben je de dagelijkse sleur zat en verlang je naar meer vrijheid? Stap dan zo snel mogelijk in en ontdek het avontuur op van Vanlife tijdens Camperbeurs Rosmalen! Hier kun je de leukste camperbussen bewonderen en de indeling vinden die perfect bij jou past. Maak kennis met andere liefhebbers en ga naar huis vol inspiratie – misschien zelfs met je eerste eigen camper!

 

Voor het eerst in Nederland hebben we de beste en meest inspirerende bedrijven verzameld die jouw droomcamper kunnen leveren of bouwen. Op de Camperbeurs ontdek je alles wat je nodig hebt om weg te dromen over jouw vanlife avontuur. Praat met ervaren vanlifers en stel ze al je vragen. Zien we jou ook op 18 & 19 januari?

Wat is Vanlife?

Vanlife is booming. Scrol drie minuten over Instagram, Pinterest of TikTok en je ziet het al voorbij komen. Mensen die leven (life) in hun bus (van). Reizigers die gelukkig worden van de minimalistische manier van leven en genieten van de vrijheid die het reizen of zelfs werken in een camperbus je biedt. Elke dag kan namelijk een andere achtertuin je werk- of slaapplek zijn!

 

Op Camperbeurs Rosmalen vind je deelnemers die kant en klare camperbussen aanbieden of bucampers bouwen. Zij delen graag hun expertise met jou. 

Scroll naar top